Λέξημα / Πληροφορίες / Περιεχόμενα ανά κατηγορίαΑνώνυμος επισκέπτης
Πληροφορίες Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #867 | Αποστολή από · Σύστημα · |
   Τρι 9 Δεκ 2003 
Περιεχόμενα ανά κατηγορία
Περιεχόμενα ανά κατηγορία

Πατώντας στις λέξεις που είναι με υπογραμμισμένα γράμματα, πηγαίνετε στην αντίστοιχη κατηγορία ύλης και μπορείτε μετά πατώντας Πρώτη σελίδα ή Περιεχόμενα να επιλέξετε όποιο άλλο κομμάτι ύλης θέλετε να διαβάσετε απ' όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε ήδη. Επίσης πατώντας στις Πληροφορίες θα βρείτε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα.

Εμείς κι Εσείς: Εισαγωγικό σημείωμα της συντακτικής ομάδας του «Λέξημα» με τις φιλοδοξίες, τους σκοπούς του περιοδικού και κάποιες αρχικές πληροφορίες για την εύκολη ξενάγησή σας στις διάφορες σελίδες-κατηγορίες ύλης.

Νέα απ' τον χώρο του βιβλίου, Εκδηλώσεις-παρουσιάσεις βιβλίων που πρόκειται να γίνουν και προκηρύξεις λογοτεχνικών Διαγωνισμών.

Best Sellers: Κατάλογοι με τα πρώτα σε πωλήσεις βιβλία του μήνα που πέρασε.

Συνεντεύξεις: Η στήλη αυτή φιλοξενεί και παρουσιάζει συνεντεύξεις ανθρώπων απ'τον ευρύτερο χώρο του βιβλίου (και της τέχνης) φέρνοντάς τους πιο κοντά στους αναγνώστες  του «Λέξημα».

Άρθρα-Μελέτες: Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα, δοκίμια, μελέτες και αφιερώματα σε λογοτεχνικά θέματα των συνεργατών του «Λέξημα».

Βήμα του Λογοτέχνη & Βήμα του Αναγνώστη: Οι κατηγορίες αυτές φιλοξενούν άρθρα-σχόλια λογοτεχνών και αναγνωστών αντίστοιχα με λογοτεχνικό αντικείμενο.

Βιβλιοπαρουσιάσεις: Οι συνεργάτες του «Λέξημα» διαβάζουν και σας παρουσιάζουν βιβλία που κυκλοφορούν, Πεζογραφίας, Ποίησης, Παιδικής Λογοτεχνίας και Λοιπών Κατηγοριών.

Λογοτεχνικά περιοδικά: Γνωριμία με τα λογοτεχνικά περιοδικά που κυκλοφορούν μέσα από ενδιαφέροντα άρθρα που διαβάσαμε στις σελίδες τους.


Λογοτεχνικός οδηγός διαδικτύου: Περιλαμβάνει τις παρακάτω δυο βασικές κατηγορίες:

Διαβάστε στο δίκτυο: Αφιερώματα σε Έλληνες και ξένους λογοτέχνες και
Ο Λόγος στο δίκτυο + plus: Λογοτεχνικές και συναφείς σελίδες στο χώρο του διαδικτύου αλλά και σελίδες γενικότερου ενδιαφέροντος και χρησιμότητας.

Δημιουργοί: Διαβάστε Πεζογραφήματα, Ποιήματα, Παιδικά αναγνώσματα και Μεταφράσεις γνωστών και μη δημιουργών όπως και τις λογοτεχνικές απόπειρες αναγνωστών του «Λέξημα».

Νέες δημοσιεύσεις: Διαβάστε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις στις σελίδες μας.

Λογοτεχνική Συντροφιά: Εισαγωγικό σημείωμα γνωριμίας με την Λογοτεχνική Συντροφιά και πώς μπορείτε κι εσείς να γίνετε «μέλος» της.

"Ζωντανές συζητήσεις": Συζητήσεις για λογοτεχνικά και άλλα θέματα μέσω λίστας ομαδικών μηνυμάτων. (Πληροφορίες εγγραφής στη λίστα ομαδικών μηνυμάτων)

Λογοτεχνικές Σκυταλοδρομίες: Ομαδικές συγγραφές (όπου μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς) από τα "μέλη" που συμμετέχουν στις "Ζωντανές συζητήσεις".

Συναντήσεις: Οι συναντήσεις της Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Πού και πότε γίνονται.

Ανακοινώσεις: που ίσως σας ενδιαφέρουν για αναζητήσεις βιβλίων κ.α.

(στείλτε μας τη δική σας)

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.