Λέξημα / Πληροφορίες / Εισαγωγικό σημείωμαΑνώνυμος επισκέπτης
Πληροφορίες Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #865 | Αποστολή από · Σύστημα · |
   Παρ 21 Νοε 2003 
Εισαγωγικό σημείωμα
Καλώς ήρθατε στo "Λέξημα", το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό που γεννήθηκε από αγάπη για τη λογοτεχνία και προσπαθεί να δημιουργήσει μαζί σας έναν "ζωντανό" δικτυακό τόπο για το χώρο του βιβλίου.
Ε μ ε ί ς

Καλώς ήρθατε στις σελίδες του ''Λέξημα'', του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού που γεννήθηκε από αγάπη για τη λογοτεχνία και προσπαθεί να δημιουργήσει μαζί σας έναν “ζωντανό” δικτυακό τόπο, που θα φιλοξενεί απόψεις, ελπίδες, ανησυχίες, δημιουργίες και θα προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της λογοτεχνίας.


Η συντακτική ομάδα του www.lexima.gr απαρτίζεται από τους:
Νίκος Αντωνόπουλος, Νίκος Απόμακρος, Αικατερίνη Βεζιρτζόγλου, Μαρία Δέλλιου, Μπάμπης Δερμιτζάκης, Γεωργία Εμμανουήλ Μαργαρίτα Καρλαύτη, Στέλλα Κοντογιάννη, Γιάννης Μανιάτης, Σιδέρης Ντιούδης, Εύη Οικονομίδου και Σοφία Τομαρά.


Παλαιότερα μέλη της συντακτικής ομάδας που έχουν αποχωρήσει είναι οι:
Νίκος Γεωργόπουλος, Σοφία Κολοτούρου, Μιχάλης Παπαντωνόπουλος, Δήμητρα Σταυρίδου, Γιάννης Τσουκαλάς, Λάκης Φουρουκλάς.
Ε σ ε ί ς

Συμμετέχετε στις «Ζωντανές συζητήσεις» στο φόρουμ μας.
(Πληροφορίες εγγραφής)

Λάβετε μέρος στην ομαδική συγγραφή κειμένων - ''Λογοτεχνικές Σκυταλοδρομίες'', όπως τις ονομάσαμε - γιατί κάθε μορφή τέχνης.… είναι και ένα παιχνίδι.

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά, στις εβδομαδιαίες συναντήσεις μας, που γίνονται σε κεντρικό καφέ των Αθηνών (για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε με το about@lexima.gr)

Καταθέστε τις δημιουργίες αλλά και τις απόψεις σας στη διεύθυνση επικοινωνίας about@lexima.gr. Για άλλα θέματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε, στις ανάλογες διευθύνσεις του “Λέξημα”, που αναφέρονται αναλυτικά στην κατηγορία Επικοινωνία.

(Αναλυτικές πληροφορίες για αποστολή έργων-συνεργασιών προς δημοσίευση)

Στείλτε μας σχόλια, ή άρθρα σας,  για τις στήλες «Βήμα του Αναγνώστη» ή «Βήμα του Λογοτέχνη», αναλόγως της ιδιότητάς σας. Εφόσον εγκριθούν από τη συντακτική ομάδα, θα φιλοξενηθούν στην αντίστοιχη κατηγορία.

Λύστε απορίες που τυχόν έχετε για το Λέξημα, πατώντας Πληροφορίες.

Για διευκόλυνση στην πλοήγηση σας:
Κάντε κλικ στο κουμπί: Πρώτη Σελίδα (πάνω αριστερά) που είναι πάντα ορατό, προκειμένου να επιστρέφετε στην αρχική σελίδα, από όποιο σημείο ύλης κι αν βρίσκεστε και να έχετε πρόσβαση σε όποιο άλλο  σημείο του περιοδικού μας θέλετε να επισκεφτείτε.


Η ομάδα σύνταξης του «Λέξημα»

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.