Λέξημα / Νέα του Βιβλίου / Nέο βιβλιοπωλείοΑνώνυμος επισκέπτης
Νέα του Βιβλίου Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #277 | Αποστολή από ?????? |
   Πεμ 5 Φεβ 2004 
Nέο βιβλιοπωλείο
οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» στο κέντρο της Αθήνας
Nέο βιβλιοπωλείο εγκαινιάζουν τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ. οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» στο κέντρο της Αθήνας .
(Χρήστου Λαδά 9Α, Αθήνα. Τηλ. 210 3233628)
Απ την πλευρά μας ευχόμαστε  ότι καλύτερο .
Σ' έναν μεγάλο, ζεστό και φιλόξενο χώρο -περί τα 360 τ.μ.- τα «Ελληνικά Γράμματα» φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μία νέα εστία για το βιβλίο που θα αγαπήσει και θα αγκαλιάσει το αναγνωστικό κοινό και οι συγγραφείς.
Το καινούργιο βιβλιοπωλείο, πλήρως ενημερωμένο, διαθέτει βιβλία όλων των εκδόσεων και στόχος του είναι να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.  
Στο χώρο του βιβλιοπωλείου θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις, σεμινάρια και ειδικές συναντήσεις με επίκεντρό τους το βιβλίο και τους συντελεστές του.
Στον πολυχώρο του υπογείου στεγάζεται το επιστημονικό τμήμα και το δοκίμιο. Στο ισόγειο βρίσκεται η ελληνική και ξένη λογοτεχνία, οι καλλιτεχνικές εκδόσεις, τα βιβλία life style, οι τέχνες και η αρχαία ελληνική γραμματεία. Ο πρώτος όροφος είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένος στο παιδικό βιβλίο και είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να μπορούν να διαβάζουν, να κάνουν κατασκευές και να διασκεδάζουν οι μικροί αναγνώστες.

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.