Λέξημα / Λόγω-τέχνης / ART-ATHINA 2010Ανώνυμος επισκέπτης
Λόγω-τέχνης Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #1598 | Αποστολή από astrofegia |
   Δευ 14 Δεκ 2009 
ART-ATHINA 2010
ART-ATHINA 2010: ξεκίνησε ήδη η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής


ART-ATHINA 2010
13 - 16 Μαΐου
Κλειστό Π. Φαλήρου (γήπεδο TaeKwonDo)

Για το 2010 ξεκίνησε ήδη η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής από τις γκαλερί, οι οποίες μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τους φακέλους τους το αργότερο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.art-athina.gr).
Η ART-ATHINA θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Κλειστό Π. Φαλήρου (γήπεδο TaeKwonDo), το οποίο πέρσι μεταμορφώθηκε για ένα τετραήμερο σε μία λαμπερή νησίδα τέχνης και άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους συμμετέχοντες.
Η διεθνώς καταξιωμένη φουάρ θεσμοθετήθηκε το 1993 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης με σκοπό την παρουσίαση επιλεγμένων γκαλερί από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και τη διοργάνωση σημαντικών παράλληλων εκδηλώσεων εικαστικού ενδιαφέροντος. Με αυτόν το γνώμονα, ο γενικός διευθυντής Αλέξανδρος Ι. Στάνας, το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Τ. και η εταιρεία D.art που έχει αναλάβει τη διοργάνωση προετοιμάζουν για τον επόμενο Μάιο μία σειρά από καινοτομίες, αλλά και ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα αγκαλιάσει ολόκληρη την πόλη.

Υπεύθυνος Τύπου: Φοίβος Σακαλής, Τ: 210 3303533, E: press@art-athina.gr
Για φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης επισκεφτείτε την ενότητα ΤΥΠΟΣ στην ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.art-athina.gr/wp/?page_id=42&lang=el


Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.