Λέξημα / Νέα του Βιβλίου / Εκδόσεις ΣίλφιονΑνώνυμος επισκέπτης
Νέα του Βιβλίου Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #1551 | Αποστολή από ?????? |
   Κυρ 19 Ιούλ 2009 
Εκδόσεις Σίλφιον
Με εφαλτήριο την αγάπη για το βιβλιό ξεκινά ο εκδοτικός οίκος Σίλφιον ...
Εκδόσεις Σίλφιον
Ανακοίνωση

Οι εκδόσεις ‘Σίλφιον' ξεκινούν μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια για να δημιουργήσουν ποιοτικές εκδόσεις βιβλίων με σκοπό την προώθηση τους μέχρι και στους πιο απαιτητικούς αναγνώστες .

Βασική αρχή των εκδόσεων μας είναι η αγάπη μας για το βιβλίο το οποίο το κοιτάμε σαν μια ξεχωριστή οντότητα και όχι σαν ένα προϊόν .
Θέλουμε να κατοχυρωθούμε στην συνείδηση του αναγνωστικού και συγγραφικού κοινού αλλά και εσείς από την δικιά σας πλευρά να επωφεληθείτε σαν συγγραφείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Για αυτό το λόγο από την πλευρά μας θα σας προτείνουμε πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να συνεργαστούμε για την δημιουργία του βιβλίου σας .

Οι διαφορές του εκδοτικού μας είναι πολλές όπως η ικανότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα σας και να σας προσφέρουμε μια στέγη στην οποία θα μπορείτε πάντα να βρίσκετε πέρα από τις εκδόσεις των βιβλίων σας αλλά και την δημιουργία μιας περαιτέρω συνεργασίας σε θέματα που σας ενδιαφέρουν όπως διαγωνισμούς , εκδηλώσεις , προώθηση του βιβλίου , νέες τεχνολογίες προβολής και διάφορα άλλα .

Για το λόγο αυτό δραστηριοποιούμαστε στους παρακάτω τομείς και τολμούμε κάτω από την φιλική στέγη των εκδόσεων μας να βρούμε έργα τα οποία εκτός από ξεχωριστά θα είναι και πρωτοποριακά δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καλύπτουν τους υπόλοιπους τομείς της εκδοτικής παραγωγής .

Με τα παραπάνω δεδομένα αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας και περιμένουμε τις προτάσεις σας οι οποίες θα αναφέρονται σε κάποιους από τους παρακάτω τομείς στους οποίους δραστηριοποιείτε ο εκδοτικός μας οίκος .

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο : http://esilphion.blogspot.com/

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.