Λέξημα / Διαγωνισμοί / 5ος Ετήσιος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης εφήβων και ενηλίκωνΑνώνυμος επισκέπτης
Διαγωνισμοί Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #1545 | Αποστολή από astrofegia |
   Τρι 30 Ιούν 2009 
5ος Ετήσιος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης εφήβων και ενηλίκων
5ος Ετήσιος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης εφήβων και ενηλίκων  με ελεύθερο θέμα. Διοργάνωση: Λογοτεχνική Ομάδα Πετρούπολης «Ιδεόπνοον» & Περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης»

     Η Λογοτεχνική Ομάδα Πετρούπολης «Ιδεόπνοον»
& το Περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης»  διοργανώνουν τον: «5ο Ετήσιο Πανελλήνιο διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης εφήβων και ενηλίκων  με ελεύθερο θέμα».
     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους, τα οποία για το μεν διήγημα δεν θα υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη δε ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο, σε τέσσερα αντίτυπα τα οποία δεν επιστρέφονται, με απλή ταχυδρομική επιστολή (συστημένα θα αποκλείονται). Έξω από το φάκελο να ορίζεται η κατηγορία (πεζό ή ποίηση). Τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων να εσωκλείονται σε δεύτερο φάκελο (κλειστό, διαφορετικά αποκλείονται), έξω από τον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο.
     Τα κείμενα πρέπει να είναι ανέκδοτα, να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο και να είναι γραμμένα με γραφομηχανή ή Η/Υ. Μόνο ένα έργο μπορεί να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες. Κάθε αποστελλόμενο έργο να είναι τυπωμένο στη μία πλευρά της σελίδας. Ως τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται η 30η  Νοεμβρίου 2009 . Ημερομηνία αποστολής θα θεωρείται αυτή που αναγράφεται στην ταχυδρομική σφραγίδα του φακέλου.
     Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2010 (ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί έγκαιρα).
Αποστολή κειμένων: Προς  Αρετή Γκιωνάκη,  “5ος Ετήσιος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης”  Ποστ - Ρεστάντ , Ταχυδρομείο Πετρούπολης, 13231                                                                                                      Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948160002  
Email: ideopnoon@gmail.com, pnoeslogou@gmail.com, pnoeslogou@in.gr                                                                              Σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για τον διαγωνισμό: http://logotexniar.blogspot.com, Ideoopnoon, ΠΝΟΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ.

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.