Λέξημα / Βήμα του Αναγνώστη / Γυμνάσιο και πρόγραμμα Αγωγής ΥγείαςΑνώνυμος επισκέπτης
Βήμα του Αναγνώστη Παλαιότερο
'Αρθρο #1496 | Αποστολή από astrofegia |
   Δευ 16 Φεβ 2009 
Γυμνάσιο και πρόγραμμα Αγωγής Υγείας
Μέσα από ένα απλό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ενός γυμνασίου δίνουν μαθήματα ανθρωπισμού

                                     ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ

     Εμείς, οι 23 μαθητές του Γ4 του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Υγείας που διενεργούμε φέτος με θέμα: «Μαθαίνω να ζω με τους άλλους», θέλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του τοπικού τύπου για την πρωτοβουλία μας να συγκεντρώσουμε χρήματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα μιας σημαντικής εγχείρησης που πρόκειται να κάνει ένας τετραπληγικός συνάνθρωπός μας.
     Σκεφτήκαμε λοιπόν με την αρωγή του καθηγητή μας και του Γυμνασιάρχη του σχολείου μας κυρίου Χρήστου Παϊπάη να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Μαγνησίας προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά και βεβαίως ηθικά για να μπορέσει ο Χρήστος με μία λεπτή επέμβαση να τοποθετήσει ένα μικροτσίπ στον εγκέφαλό του μειώνοντας έτσι κατά πολύ τους πόνους του.
     Ο Χρήστος, θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος, βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι από τα είκοσί του χρόνια πληρώνοντας την αδιαφορία και τα λάθη των γιατρών του. Τώρα, σε ηλικία 32 ετών προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. ΄Έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο μια αξιόλογη ιστοσελίδα (www.chrisxx.com) μέσα από την οποία επικοινωνεί με τον υπόλοιπο κόσμο.
     Πέρα από τους μαθητές όμως προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους ανθρώπους για να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος μόνο από μια πολυδάπανη επέμβαση που έχει προγραμματιστεί στον Ευαγγελισμό μέσα στην ΄Άνοιξη του 2009.

            Σας ευχαριστούμε θερμά


Οι μαθητές του τμήματος: Σίμος Μάριος, Σίμος Στέλιος, Σισμανοπούλου Ελευθερία, Σκρέτας Κων/νος, Σπάνιας Χρήστος, Στάμου Ηλιάνα, Σταυριανίδης Παναγιώτης, Στεριοπούλου Κων/να, Τζανιδάκης Αλέξανδρος, Τζανιδάκης Γιώργος, Τσακεροπούλου Αθανασία, Τσαντήλα Μαρία, Τσιαντάκη Χριστίνα, Φατέκα Δάφνη, Φιλίππου Παναγιώτης, Φουκαλάς Φίλιππος, Χαρίσης Κων/νος, Χατζηθεοδοσίου Ζωή, Χεκουράνι Μπάτη, Χλίτσος Λευτέρης, Χρόνης Λευτέρης, Ψαριανού Βάσω και Ψιλιώτη Νάσια
Ο υπεύθυνος καθηγητής: Διονύσης Λεϊμονής

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210-63066 , 6983052372,  6955403361

***Την επιστολή αυτή  έστειλε ο γνωστός στο περιοδικό μας φίλος, εκπαιδευτικός και λογοτέχνης Διονύσης Λεϊμονής και την δημοσιεύoyμε γιατί πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο να την διαβάσετε για  ευνόητους λόγους.
Αικατερίνη Βεζιρτζόγλου
για το λέξημα.gr

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.
 
Τοποθετηθείτε
Δεν υπάρχουν τοποθετήσεις πάνω σ' αυτό το κείμενο.
Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή για να τοποθετηθείτε.