Λέξημα / Εκδηλώσεις / Συνάντηση με τον συγγραφέαΑνώνυμος επισκέπτης
Εκδηλώσεις Νεότερο Παλαιότερο
'Αρθρο #1377 | Αποστολή από vy8os |
   Τρι 19 Φεβ 2008 
Συνάντηση με τον συγγραφέα
Ο Δ.Σωτηρόπουλος την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00 στο Πανεπιστημιακό Εντευκτήριο "Κωστής Παλαμάς"
Αθήνα, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00
στο Πανεπιστημιακό Εντευκτήριο "Κωστής Παλαμάς" (Ακαδημίας 48 και Σίνα).
Ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) σας προσκαλεί στη νέα σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει με τίτλο: «Συνάντηση με τον συγγραφέα»
Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τον Δημήτρη A. Σωτηρόπουλο για το βιβλίο που εξέδωσε στις εκδόσεις Ποταμός «Κράτος και μεταρρύθμιση στη σύγχρονη Νότια Ευρώπη:
Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία»
Ο ΟΠΕΚ εγκαινιάζει το 2008 μια σειρά συζητήσεων με τίτλο «Συνάντηση με τον συγγραφέα» γύρω από ενδιαφέροντα βιβλία που εκδόθηκαν πρόσφατα. Στόχος των συναντήσεων αυτών που θα πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα, είναι ο διάλογος ανάμεσα σε έναν κύκλο αναγνωστών του βιβλίου που ενδιαφέρονται να ανταλλάξουν απόψεις με τον συγγραφέα. Δεν πρόκειται για παρουσιάσεις βιβλίων αλλά για μια συνάντηση στοχασμού, διαλόγου και δοκιμής ιδεών γύρω από κρίσιμα ζητήματα εκσυγχρονισμού που ανακινούν επιστημονικά και πολιτικά διλήμματα.
Το πρόγραμμα των επόμενων συζητήσεων είναι: Π. Κ. Ιωακειμίδης «Η θέση της Ελλάδας στο διεθνές, ευρωπαϊκό και περιφερειακό σύστημα» εκδόσεις Θεμέλιο (Μάρτιος) και Δημήτρης Παπούλιας «Χρυσάφι είναι το δημόσιο Ρητορεία και πραγματικότητα των μεταρρυθμίσεων», εκδόσεις Εστία (Απρίλιος).
Δηλώσεις συμμετοχής στο opek@otenet.gr  ή στο210 33 87 427

Lexima.gr - Τα κείμενα αποτελούν απόψεις και θέσεις των συντακτών τους.